Honden welkom

In Maison Anemone zijn de trouwe viervoeters van je familie van harte welkom!

 

Wij vragen geen meerprijs om met je hond op verlof te gaan maar vragen wel extra aandacht voor de volgende zaken:

- Zetels haarvrij houden, liefst door gebruik van de zetelhoezen die je in de garage kan terugvinden. Na je verblijf de zetels grondig stofzuigen voor huurders na u.

- Bedden eveneens grondig stofzuigen en dweilen onder het bed om alle haartjes en stof weg te vegen.

- Indien gewenst mag je gebruik maken van de bench die je in de garage vindt. Na gebruik deze graag terug opruimen.

- Grondige controle van de tuin (bij vertrek) op achtergebleven hondendrollen ...

- Geen honden in het zwembad! Dit om het zwembad niet te beschadigen en om geen haartapijt na te laten voor de huurders na u

 

Maison Anemone baseert zich op een eerlijke en vriendschappelijke band met zijn huurders; mocht uw hond schade toebrengen aan materiaal in de woning dan appreciëren wij uw eerlijkheid hierin!

 

Wij zetten geen maximum op het aantal honden dat is toegelaten; zelf maken wij gebruik van onze woning samen met onze 4 honden. Doch vragen wij elke huurder om eerlijk te zijn over het aantal honden dat mee op reis gaat. En... graag willen wij dat de honden zindelijk zijn en hun behoeften dus niet tegen het meubilair plaatsen!

 

De tuin is afgespannen met een draad rondom rond van ongeveer 1m50 hoogte. Voor deze draad staat langs de zijkant zowel als achteraan een haag van ongeveer 1m80 à 2m00 hoog.

Aan de voorgevel sluiten metalen draadpanelen de voortuin af van de straatkant. Deze zijn 1m60 hoog en stevig geplaatst in beton.

 

Wandelingen met je hond

 

In de woning liggen tal van brochures voor activiteiten in de regio. Ook een gezellige natuurwandeling hoort bij de opties. Er liggen een 7tal verschillende brochures ter inzage/gebruik met elk nog eens een 6 tot 13tal wandelroutes uitgestippeld van kort naar lang. De wandelpaden zijn in 2014 allen gecontroleerd en de wegbewijzering werd opnieuw op punt gesteld; alles in orde om een gegarandeerde gezellige frisse neus te halen.

Bekijk onze aparte tabpagina voor meer informatie per wandelkaart. 

 

Op een 2tal uur rijden zit je aan zee en zijn er tal van hondenstranden waar ze heerlijk mogen rondrennen! Bekijk even de website hieronder voor de locaties alsook de vrije uren. De meeste stranden bevinden zich op het eiland Ile de Ré of Ile d'Oleron.

http://www.infoveto.com/fiche/les-plages-autorisees-aux-chiens-en-charente-maritime/

 

Onze pagina kan je ook terugvinden via de website en  facebook link:

https://www.metjehondenopvakantie.nl

https://www.facebook.com/MaisonAnemone/